סוכנות האזרחות וההגירה של ארה"ב מקצרת את תוקף אשרת העבודה למהגרים מ-5 שנים ל-18 חודשים.
זה בדיוק הזמן לפטריות מטוגנות עם ציפוי קריספי
חטיף מדהים ומפנק כל כך להגיש בתחילת הארוחה או לצידה - מפטריות שלימות מצופות בציפוי פירורי לחם - קריספי, חם ופותח את התיאבון
מצרכים:
- 2 חבילות של פטריות טריות שלימות
- כפית מלח, חצי כפית צ'ילי גרוס, כפית פפריקה, 1/2 כפית תבלין שום
- כוס קמח
- כוס מים
לציפוי:
- פירורי לחם מוזהבים
- שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
- מייבשים את הפטריות
- בצלחת מערבבים כוס מים עם התבלינים ומוסיפים את הקמח, מערבבים ומכניסים למקרר לחצי שעה.
- לאחר מכן טובלים את הפטריות בשלימותן בתערובת המים והקמח
- ומעבירים לציפוי בפירורי לחם
- מעבירים לטיגון במחבת עם שמן עמוק רותח עד שהפטריות מקבלות ציפוי קריספי.
- מוציאים ומעבירים לרשת
- מומלץ במיוחד ליד מתבל של מיונז מעורב עם חרדל או קטשופ.
בתיאבון!
למתכונים נוספים היכנסו לאתר:
