סוכנות האזרחות וההגירה של ארה"ב מקצרת את תוקף אשרת העבודה למהגרים מ-5 שנים ל-18 חודשים.
זה מה שהכנתי לשבת: פרוסות בקר מס' 6 עם פטריות שמפניון בתנור
אמנם היום רק יום ראשון - אבל דווקא בגלל זה אני רוצה לשחזר לכם באופן מדוייק את המנה הזאת שיצאה כל כך מוצלחת ומשובחת, תשמרו אותה לשבת הקרובה!
מצרכים:
- נתח מספר 6
- 1 בצל גדול
- סלסלת פטריות טריות
- כוס יין אדום יבש/חצי יבש/מתוק
- חצי כוס סילאן
- כפית שום כתוש או 5 שיני שום
- תבלינים: כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, כף כמון, כף ראס אל חנות, כף אבקת מרק.
- שמן קנולה / שמן זית
אופן ההכנה:
- מרתיחים את הבשר עם מים רותחים עד לריכוך – למשך כשעתיים.
- מקררים ומעבירים לקרש חיתוך ובעזרת סכים חדה פורסים לפרוסות דקות בעובי של כ-1ס"מ.
- בתבנית תנור עבה פורסים את הבצל ומניחים מעל את פרוסות הבשר באופן מדורג.
- מתבלים ומוסיפים יין וסילאן, מוסיפים את הפטריות השלימות בין פרוסות הבשר ומעליהן ומוסיפים שמן זית מעל הכל.
- מוסיפים חצי כוס מים ועוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור לאפיה של כ-50 דקות בחום של 180 מעלות.
- לאחר מכן מוציאים את הנייר כסף וממשיכים לאפות עוד כ-15 דקות.
בתיאבון ובהנאה!
למתכונים נוספים היכנסו לאתר:
