מצ"ח: לא תיפתח חקירה פלילית נגד עומר מיארה בנה של היועמ"שית בהרב-מיארה. מיארה נחשד בגניבת אפוד קרמי מחייל במהלך שירות מילואים ב-2023. המכתב שוגר אמש בתשובה לפניית עו"ד זהבה גור מלפני חצי שנה. "האירוע טופל בתוך היחידה באמצעות הליך משמעתי, כולל הדחת הקצין מהמילואים, ובהיעדר תלונה מהנפגע - לא נמצא צורך בחקירה פלילית". (עידן יוסף)
כוחות בתימן המתנגדים לחות'ים שוקלים להצטרף לכוח הבין-לאומי בעזה
הכוחות התימניים לא שללו על הסף את ההצעה האמריקנית שנמסרה להם בבחריין, אך הם מצפים לסיוע מצד ארה"ב נגד החות'ים
כוחות בתימן המתנגדים לחות'ים שוקלים להצטרף לכוח הבין-לאומי בעזה, בעקבות פנייה מארצות הברית - כך פרסם הערב (שני) רועי קייס במהדורת כאן חדשות.
בפורום מנאמה בבחריין דנו בנושא נציגים אמריקנים עם נציגים של הכוחות בדרום לתימן. מקור המקורב לכוחות התימניים אמר לכאן חדשות כי ההצעה לא נשללה על הסף, אך כי הן מצפים מארצות הברית לתמורה - הגברת התמיכה במאבקם מול החות'ים, שעלולים לנצל את הצטרפותם כדי להציגם כמשתפי פעולה של ישראל.
בשיחה עם כאן חדשות העריך עיתונאי בדרום תימן כי אחד מהפלגים שמזוהים עם האמירויות עשוי להצטרף לכוח הבין-לאומי ברצועה.
