סוכנות האזרחות וההגירה של ארה"ב מקצרת את תוקף אשרת העבודה למהגרים מ-5 שנים ל-18 חודשים.
הריח, הוי הריח: פתיתי אורז צהובים בטעם שום ושמיר
מתכון של סבתא רבא שהיתה מומחית להוסיף את השום ברגע הנכון כדי לגרום לניחוח המדהים הזה להתפשט בכל הבית... תוספת נדירה לכל מנה בשרית, בתיאבון!
מצרכים:
- חבילת פתיתים בצורת אורז
- כפית גדושה שום כתוש או 5 שיני שום כתושות
- מלח
- כפית כורכום
- שמן
- 3 כפות שמיר יבש או צרור שמיר טרי קצוץ
אופן ההכנה:
- בסיר מטגנים מעט שמן עם הפתיתים.
- מתבלים במלח וכורכום ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי.
- מכסים את האש וממתינים כ- 25 דקות שהסיר מכובה והמים הרותחים בתוכו – נספגים.
- פותחים ומוסיפים את השום הכתוש והשמיר, מערבבים בעדינות.
- מומלץ ממש ליד עוף בתנור או קציצות ובמיוחד לצד קבבים ביתיים.
בתיאבון!
למתכונים נוספים היכנסו לאתר:
