סוכנות האזרחות וההגירה של ארה"ב מקצרת את תוקף אשרת העבודה למהגרים מ-5 שנים ל-18 חודשים.
כמה סלרי? המון! מתכון למרק בשר עשיר ומפנק
אתם יכולים לשחק עם סוגי הירקות אבל מה שחשוב הוא לשמור על המרקם של הרוטב המלא בטעמים עשירים, ובשר רך ומפנק שמחזיר לכם את הנשימה יחד עם החזרה הביתה
מצרכים:
- 1.5 ק"ג בשר בקר מספר 2 או 8
- 3 גזרים
- 2 קישואים
- 5 תפוחי אדמה
- חבילת סלרי
- 1 בצל
- שמן
- מצרכים: כף מלח, חצי כפית פלפל שחור/לבן, כף אבקת מרק, כפית פפריקה מרוקאית, כף כורכום, כף שטוחה כמון, כפית חוויג'
אופן ההכנה:
- מרתיחים את הבשר עם חצאי בצל במים רותחים כשעתיים עד לריכוך (מומלץ להוסיף עלי דפנה לניחוח עדין).
- בפומפיה או במעבד מזון קוצצים את הסלרי, הקישואים והגזר.
- מוסיפים למרק עם הבשר ומתבלים, מוסיפים שמן.
- את תפוחי האדמה קולפים וחותכים לקוביות גדולות.
- מבשלים יחד עוד כשעה עד לקבלת רוטב סמיך ועשיר ובשר רך במיוחד.
בתיאבון וחורף בריא!
למתכונים נוספים היכנסו לאתר:
