ביקורת פתע במשרדי הרישוי: במסגרת מהלך שיפור השירות שמובילה שרת התחבורה מירי רגב, מנכ"ל משרד התחבורה משה בן-זקן מסייר בסניפי גוש דן במטרה לעמוד מקרוב אחר זמני ההמתנה, מערך קבלת הקהל ואיכות המענה לציבור.
מהומת ענק: מפגינים חרדים הפכו ניידת משטרה צבאית - מספר עצורים
ניסיון מעצר של תלמיד ישיבה בביתו שברמת גן ע"י משטרה צבאית. תלמיד הישיבה שהה בישיבה. המעצר נכשל. במקום התפתחו מהומות ענק כולל מעצרים
אירוע אלימות חסר תקדים בבני ברק: המשטרה הצבאית ניסתה לעצור הלילה צעיר חרדי עריק מישיבת רבינו חיים עוזר, בגבול בני ברק רמת גן. בקווי ההתרעות של הפלג הירושלמי הזעיקו למקום מאות מפגינים שהתעמתו עם המשטרה. ואכן ציבור גדול של אברכים ותלמידי ישיבות שהוקפצו למקום ע״י ארגוני הסיוע, מחו נגד ניסיון המעצר.
על פי הדיווח של דניאל גרובייס בגל"צ, המפגינים הפכו והשחיתו את ניידות המשטרה הצבאית ובהמשך גם גנבו ציוד צבאי ואזיקים מהרכבים, כשלבסוף לוחמי מג"ב חילצו את חיילי המשטרה הצבאית מהמקום.

על פי הדיווח, בעימותים נעצרו שני צעירים חרדים, אחד מהם תלמיד ישיבה חרדית מוכרת. לטענת גורמים באזור, הצעיר העריק שהמשטרה הצבאית ניסתה לעצור בתחילת האירוע, היה בביתו וברח לישיבה שלו בחסות העימותים.
