מצ"ח: לא תיפתח חקירה פלילית נגד עומר מיארה בנה של היועמ"שית בהרב-מיארה. מיארה נחשד בגניבת אפוד קרמי מחייל במהלך שירות מילואים ב-2023. המכתב שוגר אמש בתשובה לפניית עו"ד זהבה גור מלפני חצי שנה. "האירוע טופל בתוך היחידה באמצעות הליך משמעתי, כולל הדחת הקצין מהמילואים, ובהיעדר תלונה מהנפגע - לא נמצא צורך בחקירה פלילית". (עידן יוסף)
אישום חמור: אב דרך נשק מעל בנו התינוק -ויצא לאימון ירי
הצעיר נעצר בחשד שהשאיל מחברו נשק, התרברב ודרך את הנשק מעל ראשו של בנו | בנוסף יצא לשטח, ביצע אימון ירי ותיעד את עצמו | כתבי אישום הוגשו נגד השניים, לצד בקשת הארכת מעצר | צפו בתיעוד
אירוע מזעזע בצפון: תושב עראבה חשוד שהשאיל נשק מחברו, התרברב ודרך אותו מעל בנו התינוק. בנוסף יצא לשטח וביצע אימון ירי. הבוקר (חמישי) הוגשו נגד השניים, בני 25 ו-26, כתבי אישום.
בתאריך 27 באוקטובר, 2025, פשטו כוחות משטרה על מתחם בעיר הצפונית, עצרו את השניים ובחיפוש שבוצע ברכב בו ישב אחד מהם איתרו תיק ובו אקדח מסוג FN ותחמושת.
עם התקדמות החקירה, גילו החוקרים כי האדם הנוסף שנעצר ביום תפיסת הנשק היה בעצם מי שהשאיל אותו לנאשם וכי ביום המעצר נפגשו השניים במטרה להחזיר את הנשק "לבעליו".
לפני מספר ימים, עם סיום שלב החקירה, הוגשו נגד השניים כאמור כתבי אישום בבית משפט המחוזי בחיפה על ידי פרקליטות מחוז חיפה, לצד בקשה למעצרם עד תום הליכים ובקשה לחילוט שני רכבים בהם הובילו הנאשמים את הנשק.
