סוכנות האזרחות וההגירה של ארה"ב מקצרת את תוקף אשרת העבודה למהגרים מ-5 שנים ל-18 חודשים.
תפסיקו לקנות: מתכון ביתי פשוט ונהדר להכנת חמוצים מכל הסוגים
מתכון קליל שכל אחד יכול להכין בבית. תוך שבוע בלבד, תיהנו מחמוצים טבעיים ומלאי טעם – וללא חומרים משמרים. כבר לא תחזרו לקנות חמוצים
מתכון להכנת לחמוצים ביתיים / שף חיים בורנשטיין
המצרכים לחמוצים ביתיים:
- ירקות קשים לבחירתכם: גזר, קולורבי, שומר, סלרי, כרוב, בצל, פלפלים, מלפפונים, שום ועוד...
- מים
- מלח – 50 גרם לכל ליטר מים (5%)
- תוספות לפי הטעם: פלפל חריף, שמיר, גרגירי חרדל, זרעי כוסברה
אופן ההכנה לחמוצים ביתיים:
- שוטפים וחותכים את הירקות לפי העדפה.
- ממלאים צנצנת זכוכית נקייה וסטרילית בירקות ותוספות (פלפל חריף, שמיר וכו..)
- מוסיפים מים עד כמעט לקצה הצנצנת ומוסיפים פנימה את המלח (לפי היחס המומלץ).
- אוטמים היטב את הצנצנת ומניחים אותה במקום מוצל בטמפרטורת החדר למשך שבוע שלם מבלי לגעת בה.
- לאחר כשבוע טועמים את החמוצים ומתענגים.
- החמוצים נשמרים היטב למשך זמן רב במקרר.
בהצלחה ובתיאבון!
