מבזקים מבזקים +
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

התוספת הכי מכובדת בשולחן: אורז רך עם עוף טחון בתיבול מעודן

תוספת אורז שיכולה להיות מנה בפני עצמה - בשילוב עוף טחון ובתבול עדין, מדהים להגשה לצד מנת בקר או עוף - רך, צהבהב ומוסיף טעם מיוחד לסעודה

התוספת הכי מכובדת בשולחן: אורז רך עם עוף טחון בתיבול מעודן
אורז רך עם עוף טחון צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 ק"ג עוף טחון
  • 2 בצלים טחונים היטב
  • 4-5 כוסות אורז לבן (לא מבושל)
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • אבקת מרק
  • תבלינים: כף מלח, כף כורכום, 2 כפות תבלין שווארמה, כף תבלין שום , כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

  • מערבבים את העוף הטחון עם הבצל הטחון, מוסיפים פנימה את האורז ומתבלים.
  • בסיר מרתיחים מים עם שמן, מלח, אבקת מרק ומעט תבלין שווארמה.
  • מכניסים את תערובת האורז לתוך המים הרותחים, מוודאים שהמים מכסים את כל התכולה (לא יותר מדיי).
  • מבשלים כחצי שעה על אש בינונית, עד האורז מתרכך ומתנפח והעוף הטחון מתבשל.
  • מקבלים אורז רך עם ניחוח וטעם של עוף מדהים, צהוב-בהיר ויפה להגשה!

בתיאבון!

למתכונים נוספים היכנסו לאתר:

 צבע אדום

art