סוכנות האזרחות וההגירה של ארה"ב מקצרת את תוקף אשרת העבודה למהגרים מ-5 שנים ל-18 חודשים.
התוספת הכי מכובדת בשולחן: אורז רך עם עוף טחון בתיבול מעודן
תוספת אורז שיכולה להיות מנה בפני עצמה - בשילוב עוף טחון ובתבול עדין, מדהים להגשה לצד מנת בקר או עוף - רך, צהבהב ומוסיף טעם מיוחד לסעודה
מצרכים:
- 1 ק"ג עוף טחון
- 2 בצלים טחונים היטב
- 4-5 כוסות אורז לבן (לא מבושל)
- 1/3 כוס שמן קנולה
- אבקת מרק
- תבלינים: כף מלח, כף כורכום, 2 כפות תבלין שווארמה, כף תבלין שום , כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
- מערבבים את העוף הטחון עם הבצל הטחון, מוסיפים פנימה את האורז ומתבלים.
- בסיר מרתיחים מים עם שמן, מלח, אבקת מרק ומעט תבלין שווארמה.
- מכניסים את תערובת האורז לתוך המים הרותחים, מוודאים שהמים מכסים את כל התכולה (לא יותר מדיי).
- מבשלים כחצי שעה על אש בינונית, עד האורז מתרכך ומתנפח והעוף הטחון מתבשל.
- מקבלים אורז רך עם ניחוח וטעם של עוף מדהים, צהוב-בהיר ויפה להגשה!
בתיאבון!
למתכונים נוספים היכנסו לאתר:
