סוכנות האזרחות וההגירה של ארה"ב מקצרת את תוקף אשרת העבודה למהגרים מ-5 שנים ל-18 חודשים.
מתכון מושלם! הגרסה החדשה והכי קלה לכרוב ממולא בשר
קבלו את הגרסה החדשנית שתחסוך לכם את כל הטרחה! כרוב חתוך גס עם בשר טחון, בצל מקורמל ואורז ברוטב עגבניות מתוק-חמצמץ שאי אפשר לעמוד בפניו. פשוט מסדרים שכבות בתבנית, מכסים ואופים. מושלם לארוחת צהריים מפנקת או אירוח מרשים
הגרסה החדשה והכי קלה לכרוב ממולא בשר / אסתי
המצרכים לכרוב ובשר:
1 כרוב בינוני חתוך גס נקי ושטוף
לתערובת הבשר:
- 500 גרם בשר טחון
- 3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
- 1 כף שמן
- 1 כף רסק
- 1 כף פפריקה
- 1 כפית בהרט או ראס אל חנות
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1 כפית סילאן או דבש
- 3/4 כוס אורז שטוף (אין צורך לבשל )
לרוטב:
- 2 כוסות מים רותחים
- 1/4 כפית מלח
- 1 כפית מרק עוף
- 1 כף גדושה רסק עגבניות
- 1 כפית סילאן או דבש
- קמצוץ פלפל שחור
- 1/2כפית כורכום
אופן ההכנה לגרסה החדשה והכי קלה לכרוב ממולא בשר:
- מחממים סיר רחב ועבה עם כף שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה ומוציאים מהסיר לקערה .
- אל תוך הסיר מוסיפים כפית שמן נוספת וצורבים את הבשר הטחון עד שנהיה זהוב
- מוסיפים תבלינים, רסק, סילאן ואורז ומערבבים היטב.
- משמנים תבנית פיירקס בינונית ומסדרים שכבה של כרוב (שליש)
- מעל הכרוב מפזרים מחצית מתערובת הבשר ומחצית מהבצל המקורמל
- שכבה שניה מפזרים מעל שליש מהכרוב החתוך ומחצית מהבשר ומחצית מהבצל המקורמל
- ומפזרים את הכרוב שנותר מעל הבשר והבצל
- בקערה נפרדת מכניסים את כל מצרכי הרוטב ומערבבים הייטב לאיחוד.
- יוצקים את הרוטב מעל הכרוב והבשר שבתבנית ומכסים בנייר אפיה ומעל בנייר כסף
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 210 מעלות ואופים במשך כשעה
- לאחר שעה מסירים את הנייר ומנמיכים את חום התנור ל190 מעלות
- אופים כ 20 דקות נוספות להשחמה נאה
- מוציאים מהתנור ומגישים חם
בהצלחה רבה ובתאבון
