סוכנות האזרחות וההגירה של ארה"ב מקצרת את תוקף אשרת העבודה למהגרים מ-5 שנים ל-18 חודשים.
כוחות צה"ל הפציצו הבוקר את ביתו של המחבל שביצע את פיגוע המטענים בבת ים
כוחות צה"ל הרסו הבוקר את ביתו של עבד אלכרים סנובר בזוואתא שבשכם, המחבל שניסה לבצע פיגוע באמצעות מטענים באוטובוסים בבת ים בפברואר האחרון. סנובר נעצר לאחר מרדף ממושך | צפו בתיעוד מהפיצוץ המבוקר שבוצע במקום
צה"ל הרס הבוקר (שלישי) את ביתו של עבד אלכרים סנובר בכפר זוואתא שבאזור שכם, במסגרת פעילות יזומה של כוחות צה"ל וכוחות הביטחון.
סנובר, תושב המקום, נכנס לישראל שלא כחוק וב-20 בפברואר 2025 ניסה לבצע פיגוע חמור בעיר בת ים באמצעות הנחת מטעני חבלה באוטובוסים.
במהלך הפעילות הבוקר, פעלו הכוחות לפיצוץ והריסת ביתו של המחבל.
כזכור בפברואר האחרון שלושה פיצוצים התרחשו בשני אוטובוסים ריקים שחנו בחניוני אוטובוסים בבת ים.
האירוע החל בשעה 20:30 אז התקבל הדיווח הראשוני על פיצוץ אוטובוס בבת ים. כוחות הביטחון גילו כי מדובר בשני אוטובוסים ריקים שהתפוצצו בחניונים סמוכים, כעבור כמה דקות התפוצץ אוטובוס שלישי בעיר בחניון נוסף.
אחרי סריקות התגלו עוד 2 מטענים על אוטובוסים בבת ים וחולון, שלא התפוצצו.
כוחות מילואים שפעלו בשכם עצרו את המחבל החשוד שהטמין את מטעני החבלה באוטובוסים החשוד נפצע בידיים ובפנים, בעת שניסה להרכיב מטענים נוספים. הוא פונה לבית החולים, אך הצליח להימלט משם, ובתגובה פתחו כוחות צה”ל במבצע סריקות רחב היקף ברחבי העיר שכם.
המרדף אחריו נמשך כ-18 שעות עד שנלכד לבסוף, והועבר לחקירה.
