מבזקים מבזקים +
תל אביב 20°c
באר שבע 18°c
חיפה 20°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 20°c
אשדוד 20°c
כ"ג כסלו התשפ"ו | 13.12.2025
תל אביב 20°c
באר שבע 18°c
חיפה 20°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 20°c
אשדוד 20°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

הוסר צו איסור הפרסום: ניצב מני בנימין חשוד בקשרים עם עבריינים

מח"ש הסירה את צו איסור הפרסום בחקירת ניצב מני בנימין, החשוד בקשרים בלתי מדווחים עם ראש עיר לשעבר ושיתוף מידע רגיש מגורמי משטרה. הוא נחקר ונמצא תחת מגבלות

הוסר צו איסור הפרסום: ניצב מני בנימין חשוד בקשרים עם עבריינים
ניצב מני בנימין צילום: Oren Ben Hakoon/Flash90

המחלקה לחקירות שוטרים בפרקליטות המדינה (מח"ש) הסירה כעת את צו איסור הפרסום שהוצא בחקירתו של ניצב מני בנימין, וזאת בעקבות המעבר לחקירה גלויה של תיק קשור, שמנהלת ימ"ר צפון בשיתוף מח"ש. במהלך חקירה זו נעצרו, בין היתר, ראש עיר לשעבר, מקורביו ובכירים בארגון הפשיעה בכרי.

לפי ההודעה, בנימין חשוד בהקשר זה כי פעל בניגוד עניינים, בין היתר בכך שהיה בקשר במהלך החקירה עם ראש העיר לשעבר, עימו הוא מצוי בהיכרות אישית שלא דווחה לגורמים המוסמכים, ואף שיתף אותם במידע משטרתי. משהבין כי נאספו ראיות בעניינו, חשוד בנימין שפעל מול גורמי משטרה שונים בצפון על מנת שחומרי החקירה יועברו לטיפול יחידה אחרת המצויה אף היא תחתיו.

ניצב בנימין נחקר בחשד להפרת אמונים ושימוש לרעה בכוח המשרה, והוא מצוי תחת תנאים מגבילים שקבעה מח"ש, לרבות איסור יצירת קשר עם גורמים המעורבים בפרשה. החקירה נמשכת.

מני בנימין המחלקה לחקירות שוטרים (מח"ש)

 צבע אדום

art