מבזקים מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 15°c
חיפה 19°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 19°c
אשדוד 19°c
כ"ט כסלו התשפ"ו | 19.12.2025
תל אביב 19°c
באר שבע 15°c
חיפה 19°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 19°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

נתפס על הגדר: סוכל הטיפוס החוזר של "הנער מהמנוף" בכניסה לירושלים

הנער שטיפס על המנוף במגדל מרום ביפו בכניסה לעיר ירושלים לפני חודש וחולץ על ידי כוחות הכיבוי, טיפס היום שוב. הוא חולץ על ידי עובר אורח ועל ידי המשטרה. הנער נחקר במשטרה

נתפס על הגדר: סוכל הטיפוס החוזר של "הנער מהמנוף" בכניסה לירושלים
הנער מנסה לטפס צילום: מלכיאל אלבז

לפני חודש מדינה שלמה עקבה אחרי נער בן 15 מבית שמש שטיפס על המנוף במגדל מרום ביפו בכניסה לעיר ירושלים, שכזכור חולץ על ידי כוחות הכיבוי. הבוקר הוא ניסה שוב לטפס, אלא שהפעם הוא נעצר על ידי המשטרה לחקירה בתחנת לב הבירה.

מלכיאל אלבז חובב צילום עם רחפנים ומחפש תדיר מה לצלם, זיהה את הנער מנסה לטפס למגדל בגובה 39 קומות והחליט למנוע ממנו לטפס.

אלבז סיפר ל"בחדרי חרדים" על הרגעים בהם פעל למנוע מהנער לסכן את עצמו. "עברתי בתחנה המרכזית וראיתי בחור שמנסה לעבור את הגדר לכיוון מגדל מרום, מפה לשם התקרבתי אליו ושאלתי אותו לאן הוא הולך, הוא אמר לי שהוא היה על הגורן לפני חודש והוא עולה שוב".

אלבז החליט למנוע ממנו לטפס: "הייתי לבד והחלטתי לפעול, דיווחתי למשטרה, התחלתי לדבר אליו וכשראיתי שהוא מתכוון לעבור את הגדר שמתי קפיצה ללמעלה, תפסתי אותו למשך כמה דקות עד שהגיע עוד עזרה, ואז שוטרים הגיעו להציל אותו".

אלבז ביקש להעביר מסר: "יש לי בקשה אחת מכם שימו לב לחברים שלכם, זה לא צחוק זה חיים של אנשים".

ירושלים מנוף עגורן

 צבע אדום

art