חשד למטען חבלה הביא היום להזנקת כוחות משטרה גדולים למלון פליי (PLAY) מידטאון, בתל אביב. למקום הגיעו עשרות שוטרים, ובהם חבלני משטרה. כלל האורחים, העובדים והמבקרים פונו מהמלון. לא נמסרו פרטים נוספים
ספרדים ואשכנזים: מאות התפללו עם שורד השבי בר קופרשטיין
בנר האחרון של חנוכה, כ-500 איש, ספרדים ואשכנזים הגיעו לתפילת שחרית מרגשת בניו ג'רזי, עם שורד השבי בר קופרשטיין | התפילה התקיימה ברוח של אחדות ואחווה, והייתה מוקדשת כולה להבעת תמיכה, אהבה ותקווה
כ-500 מתפללים, אשכנזים וספרדים, השתתפו הבוקר (ראשון) בתפילת שחרית מיוחדת שהתקיימה בביתו של סקוט הרשמן בניו ג’רזי, למען בר קופרשטיין – שורד השבי בעזה.
התפילה התקיימה ברוח של אחדות ואחווה, והייתה מוקדשת כולה להבעת תמיכה, אהבה ותקווה. בר קופרשטיין אמר: ״לדעת שיש כל כך הרבה אנשים שמתפללים יחד בלי הבדלים - זה נותן כוח. זו היא היהדות במיטבה, כזו שעוצרת בשביל אדם אחד ונלחמת בשבילו כעולם ומלואו״.
