אמיר אטינגר: התערבות חריגה של הנשיא הרצוג בועדת הבחירות המרכזית. הרצוג פנה בשיחה לשופט סולברג וביקש: הארך את כהונת מנכ״לית הוועדה ואל תקצוב אותה לזמן קצר כפי ששקלת לעשות. הסיבה: חשש שהמנכ״לית תתפטר במיידי מתפקידה ואמון הציבור בוועדה ובבחירות יפגעו. הרצוג פנה לפני כ8 חודשים בזמן שסולברג שקל לקצוב לערב כהונה עד לאחר הבחירות הנוכחיות והיא אמרה לו בתגובה שתתפטר במיידי.
שיבושים באינטרנט ברחבי הארץ - "השיחה התנתקה לי באמצע"
תקלות ברשת האינטרנט ברחבי הארץ. חלק מהשיבושים קשורים לרשת פרטנר אך תלונות גם על חברות אחרות
לקוחות פרטנר מדווחים על תקלה בחיבור לאינטרנט בכל רחבי הארץ, אך שיבושים גם בחברות אחרות, למייל האדום של "בחדרי חרדים" הגיעו הודעות על תקלות ברשת האינטרנט של פרטנר ושל חברות נוספות. אחד הגולשים סיפר כי "השיחה התנתקה לי באמצע".
רוב הגולשים ברחבי הארץ מדווחים על שיבושים ברשת הסלולרית של פרטנר. לקוחות לא מצליחים להתחבר לאינטרנט, לא מצליחים להתקשר ולנהל שיחות, או שהשיחות נתקלות בקשיים כגון ניתוקים עוד לפני שהשיחה מתחילה.
על-פי הדיווח בגלובס, השיבושים בפרטנר רחבים למדי ומשפיעים על כלל האתרים סלולריים שמוזנים בתמסורת של החברה. על-פי הערכות, יש השפעה על 40% מהתנועה בפרטנר, והמשמעות היא תקלה נרחבת למדי. להוט ולפרטנר יש רשת משותפת, ולכן האתרים המשותפים שהוקמו לפני כמה שנים חווים תקלות ונפלו. אך התקלה משפיעה גם על לקוחות של חברות אחרות.
