מבזקים מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 19°c
אשדוד 19°c
י"א שבט התשפ"ו | 29.01.2026
תל אביב 19°c
באר שבע 17°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 19°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

אחרי חקירה סמויה: נעצר בחשד שסחט באיומים את ראש המועצה

בית משפט השלום הורה על שחרור החשוד, אך בעקבות ערעור המשטרה קיבל המחוזי את הערעור והותיר אותו במעצר; מחר יובא לדיון נוסף בהארכת מעצרו

אחרי חקירה סמויה: נעצר בחשד שסחט באיומים את ראש המועצה
מעצר, ארכיון צילום: דוברות המשטרה

שוטרי היחידה ללוחמה בפשיעה במרחב אשר עצרו אמש חשוד בן 70, תושב הצפון, בחשד שסחט את ראש המועצה המקומית ג'דיידה מכר, סוהיל מלחם.

החקירה נוהלה במשך תקופה באופן סמוי, ולאחר מעבר לשלב הגלוי נעצר החשוד והובא לחקירה. בתום חקירתו נכלא.

הבוקר הורה בית משפט השלום על שחרורו של החשוד, אולם בעקבות ערעור שהגישה המשטרה, קיבל בית המשפט המחוזי את עמדתה והורה להותיר את החשוד במעצר. מחר יובא החשוד פעם נוספת לדיון בהארכת מעצרו.

"משטרת ישראל, מחוז חוף, תמשיך לפעול בנחישות ועל פי מדיניות ברורה נגד תופעת סחיטת דמי החסות, בפרט כלפי אזרחים נורמטיביים ואנשי ציבור, ותפעל למיצוי הדין עם המעורבים לשמירה על שלטון החוק, הביטחון האישי והמרחב הציבורי", מסרה המשטרה.

סחיטה ראש המועצה

 צבע אדום

art