איתי גל-און: במועצה האזורית חבל אילות מסרו בתגובה: "הגבול עם ירדן באזור הערבה הדרומית ממשיך להיות אוטוסטרדה של רחפנים והברחות של סמים וכלי נשק, והזרם רק מתגבר. החשש שלנו הוא שתשתית שמשמשת לפעילות פלילית תשמש בעתיד לפעילות טרור - ואסור שזה יקרה". המועצה קוראת לצה"ל ומשרד הביטחון להבין את היקף התופעה ולהגדיל את אמצעי הגילוי והמניעה של רחפנים והברחות
נצר לאנשי ירושלים: האישה החשובה מרת רחל איזק ע"ה
האישה החשובה מרת רחל איזק ע"ה, מחסידות קרלין סטולין בירושלים, אלמנת הרה"ח רבי אלימלך (מיילאך) הלוי איזק ז"ל, הלכה לעולמה והיא בת 85 בפטירתה
ברוך דיין האמת: מבית החולים ה'דסה עין כרם' בירושלים מגיעה הידיעה על פטירתה של האישה החשובה מרת רחל איזק ע"ה, מחסידות קרלין סטולין והיא בת 85 בפטירתה.
מסע הלוויתה היום (שישי, ערב שבת קודש פרשת ויחי) בשעה 10:00 מבית הלוויות שמגר בירושלים להר המנוחות שם ייטמן.
המנוחה ע"ה נולדה בירושלים בשנת ת"ש לאביה הרה"ג רבי יואל יעקב רוטמן זצ"ל שהקים את בית היתומים דיסקין לפני 70 שנה, ולאמה מרת רחל ביילה ע"ה.
בהגיעה לפרקה נישאה לבעלה הרה"ח רבי אלימלך (מיילאך) הלוי איזק ז"ל, חסיד קרלין סטולין נלהב ואיש של שמחה כל חייו, שהיה זוכה לנסוע למירון כמידי שנה מימים ימימה.
היא הייתה אישה מיוחדת מדורות עברו, בעלת אמונה פשוטה וחכמת חיים קרנה מאושר יהודי ומלאת שמחה ואופטימיות.
הייתה נצר לאנשי ירושלים, בעלת מידות ועשיית חסד במשך שנים רבות הכניסה אורחים בסעודות שבת במיוחד בני ישיבות מחו"ל.
חינכ אתה צאצאיה לתורה ומעשים טובים, אחד מבניה הוא היועץ האסטרטגי הבכיר ר' יעקב איזק מחסידי קרלין במודיעין עילית.
תהא נשמתה צרורה בצרור החיים
