מבזקים מבזקים +
תל אביב 14°c
באר שבע 15°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
י"א שבט התשפ"ו | 29.01.2026
תל אביב 14°c
באר שבע 15°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

צפו: מרא דכולא תלמודא בהתבטאות נדירה: "מבטיח לכם הבטחה בליינד, על חשבונו של הקב"ה"

הגאון הגדול רבי מיכל זילבר נחלץ חושים עבור אלמנה עם שישה ילדים, שמחתנת לבד את הבת השלישית שלה, וזקוקה לעזרתנו הדחופה • "אני אחראי שכל דולר שיגיע – יגיע לכתובת המדוייקת" • תורמים עכשיו

צפו: מרא דכולא תלמודא בהתבטאות נדירה: "מבטיח לכם הבטחה בליינד, על חשבונו של הקב"ה"
הגאון הגדול רבי מיכל זילבר יוצא בקריאת קודש נדירה צילום: ועד הרבנים

מרא דכולא תלמודא, הגאון הגדול רבי מיכל זילבר, יוצא בקריאת קודש נדירה, בסרטון מיוחד בו הוא "פונה אל הנדיבים בעם, שיודעים מי אני, מדובר פה על מקרה נדיר. אלמנה עם שישה ילדים, שמחתנת את הבת השלישית, שצריך לעזור, אבל סיוע שיש בו ממש".

הגר"מ זילבר מעיד כי הוא מכיר היטיב את המקרה הקשה: "אבא שלה, חבר חדר שלי שנים".

בהתבטאות נדירה, מוסיף הגר"מ: "אני מבטיח לכם הבטחה בליינד, על חשבונו של הקב"ה שאמר בתורה הקדושה: "שימחת את שלי – אשמח את שלך".

"ובכסף הזה, אני מבטיח: אני אחראי כל דולר שיגיע, כל שכן יותר – יגיע לכתובת המדוייקת. ובזה הקב"ה ישמח אתכם".

לחצו כאן לתרומות עבור הכלה היתומה >>>

במכתבו מוסיף הגר"מ זילבר: "באתי לבקש מאחינו בני ישראל שיחי' לבא לעזרה וסיוע לכלה היתומה שתחי', אשר לאחר שנות נדודים וייסורים זוכה להיכנס לחופה אלא שאין בידה די להוצאות החתונה".

"ומי שיתן בעזרת ה' תרומה של 1800 ₪ למען הכלה היתומה שתחי', אני מברכו במיוחד שיזכה שהקב"ה, אבי היתומים, מידה כנגד מידה, ימלא לו כל משאלות ליבו לטובה ולברכה במה שהוא נצרך לו ביותר".

מרא דכולא תלמודא ממשיך לברך: "ויזכו כל השותפים להתברך ממקור הברכות בנחת מכל צאצאיהם מתוך בריות גופא, וינצלו מכל הצרות והמחלות ויזכו לעשות שמחות בביתם בקרוב ובנקל, ויהיה להם די פרנסתם ברווח גדול".

לחצו כאן לתרומות עבור הכלה היתומה >>>

ועד הרבנים ר' מיכל זילבר עזרה ליתומים הכנסת כלה

 צבע אדום

art