אברהם פריינד: בסביבת ראש הממשלה זעמו על ח"כ פרוש שהתנגד הערב בהצבעה על תקציב המדינה במליאת הכנסת. "אתה יכול עוד לתקן", אמר לו יועץ רה"מ, נבו כץ. פרוש השיב בזלזול: "אני לא שומע!"
מח"ש חוזרת בה מההסדר עם רפ"ק סויסה שהשליך רימון לעבר מפגינים
המחלקה לחקירות שוטרים חוזרת בה מהסדר הטיעון עם רפ״ק מאיר סויסה, בטענה שטיעוניו לעונש מציגים את הודאתו ככפויה. בתגובה, סנגורו עמית חדד דורש לבטל את כתב האישום
דרמה במשפט נגד קצין המשטרה רפ"ק מאיר סויסה, הנאשם בהשלכת רימוני הלם לעבר מפגינים: המחלקה לחקירות שוטרים החליטה לחזור בה מהסדר הטיעון שחתמה עם סויסה. כך מדווח משה שטיינמץ ב-i24news.
לפי הדיווח, ההסדר היה אמור להיות מוצג מחר לבית המשפט. במקביל, אתמול נגזר דינם של השוטרים האחרים בבית הדין למשמעת.
אולם במח"ש טוענים כעת שהטיעונים לעונש שהגיש הבוקר סויסה מציגים כאילו הודאתו ניתנה בכפיה.
עורך דינו של סויסה, עמית חדד, טוען שמדובר בהתנהלות שערורייתית של מח"ש ומבקש בתגובה לבטל את כתב האישום בשל הגנה מן הצדק.
