באבק יצחקי, כתב 'איראן אינטרנשיונל', ברשת ב: "חיסול לאריג'אני לא יפיל את המשטר. איראן מנוהלת על ידי משמרות המהפכה ועדיין לא רואים שם סדק. השאלה מה יעשו עכשיו תושבי איראן. עבורם חיסולו של מפקד הבסיג' חשוב יותר. הוא האיש שנתן את הפקודה לטבוח במפגינים"
השקט שלפני הסערה: התחממות בשני, סופות רעמים ושלג ברביעי | התחזית לשבוע הקרוב
היום תחול עלייה בטמפרטורות והן תהיינה גבוהות יחסית לעונה. ביום רביעי מזג האוויר הסוער חוזר
היום יהיה מעונן חלקית עד בהיר. תחול עלייה קלה בטמפרטורות.
תחזית לימים הקרובים
26/01 יום שני: יהיה מעונן חלקית עד מעונן. תחול עלייה נוספת בטמפרטורות, והן תהיינה גבוהות מהרגיל לעונה. ינשבו רוחות מזרחיות ערות, בעיקר בהרי הצפון.
27/01 יום שלישי: יהיה מעונן חלקית. תחול ירידה בטמפרטורות.
28/01 יום רביעי: בצפון הארץ ובמרכזה ירד גשם לפרקים מלווה בסופות רעמים בודדות. ינשבו רוחות ערות. בדרום הארץ ייתכן אובך. תחול ירידה נוספת בטמפרטורות, ובחרמון ירד שלג.
29/01 יום חמישי: מעונן חלקית, בשעות הבוקר ייתכן גשם מקומי בצפון הארץ ובמרכזה, תחול עליה קלה בטמפרטורות.
הטמפרטורות: תל אביב - יפו 11° - 19°. חיפה 11° - 18°. ירושלים 7° - 14°. אשדוד 9° - 19°. באר שבע 10° - 18°. אשקלון 12° - 19°. מצפה רמון 6° - 15°. עפולה 7° - 17°.
