הונגריה משכה את הודעת הפרישה שלה מבית הדין הפלילי הבין-לאומי ICC, כך לפי הודעת ראש ממשלת הונגריה פטר מדיאר. המשמעות: נתניהו לא יוכל לבקר בהונגריה
חברת התעופה נערכת בחשאי לחידוש הטיסות לישראל
החברה פועלת כעת כדי להפעיל מחדש את הטיסות לנמל התעופה בן גוריון במהלך החודשים הקרובים, עם זאת, התוכנית עשויה להידחות במידה והמתיחות מול איראן תתפתח לרעה
חברת התעופה אמירייטס נערכת בחשאי לחידוש הטיסות לתל אביב, ובכך תסיים הפסקה של יותר משנתיים שנגרמה בעקבות המלחמה בין ישראל לאויביה במזרח התיכון, כך דווח בישראל היום.
על פי הדיווח, החברה פועלת כעת כדי להפעיל מחדש את הטיסות לנמל התעופה בן גוריון במהלך החודשים הקרובים, עם זאת, התוכנית עשויה להידחות במידה והמתיחות מול איראן תתפתח לרעה.
בנציגות הישראלית מציינים לישראל היום, כי הטיסות עדיין מושעות, "ואין תוכניות קבועות לחידוש הפעילות".
לעת עתה, קבוצת לופטהנזה (סוויס, אוסטריאן, יורווינגס ולופטהנזה) ביטלה את טיסות הלילה לישראל בעקבות המתיחות האזורית. חברת תעופה חדשה שכבר מוכרת כרטיסים היא סקאט איירליינס, שתחל לפעול מיוני בישראל, ותציע טיסות לקזחסטן.
