מבזקים מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 20°c
חיפה 21°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
י"ח שבט התשפ"ו | 05.02.2026
תל אביב 23°c
באר שבע 20°c
חיפה 21°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

הותר לפרסום: כך גילה צחי ברוורמן על חקירת ההדלפה לבילד

בית המשפט התיר לפרסום פרטים חדשים אודות החשד כיצד התגלגל אל ראש הסגל של נתניהו צחי ברוורמן, המידע על חקירת ההדלפה לעיתון הגרמני "בילד"

הותר לפרסום: כך גילה צחי ברוורמן על חקירת ההדלפה לבילד
ישיבת ממשלה צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

בית משפט השלום בראשון לציון התיר היום (שני) לפרסום פרטים חדשים על פרשת הפגישה הלילית של פלדשטיין וברוורמן בחניון הקריה ועל החשד כיצד הגיע אל ברוורמן המידע על חקירת ההדלפה ל"בילד". 

הנוסח המדויק שהותר לפרסום: "במסגרת חקירת הפגישה הלילית בחניון נבדק החשד שצחי ברוורמן קיבל את הידיעה על חקירת הבילד באוקטובר 2024 ועשה שימוש בחומרים שהגיעו אליו - במסגרת מילוי תפקידו הרגיל".

כלומר, לפי החשד ברוורמן לא קיבל את המידע בדרך של הדלפה כלשהי, אלא במסגרת תפקידו כראש הסגל של ראש הממשלה נתניהו.

כזכור, ברוורמן חשוד שניסה לשבש את חקירת ההדלפה, כאשר נפגש עם אלי פלדשטיין בחניון הקריה, שאל אותו האם הוא יודע משהו ואמר לו שהוא יכול "לכבות את זה". החקירה נפתחה בעקבות עדותו של פלדשטיין על כך בראיון לעמרי אסנהיים בכאן 11.

נזכיר, הפרשה שהחלה את כל רצף האירועים היא ההדלפה לבילד, במסגרתה על פי כתב האישום העביר איש המילואים באמ"ן ארי רוזנפלד מסמכים מסווגים לאלי פלדשטיין, שהעביר את אחד המסמכים שכונה "מסמך חמאס" לפרסום בעיתון בילד הגרמני, באמצעות ישראל איינהורן, אחרי שהמסמך נפסל ע"י הצנזורה לפרסום בישראל.

פרשת הדלפת המסמכים צחי ברוורמן אלי פלדשטיין

 צבע אדום

art