סוכנות הידיעות תסנים מצטטת גורם צבאי איראני: המצב במפרץ רגוע כעת אך אם האמריקנים ינסו להיכנס לשם שוב ולעשות צרות לכלי שיט איראנים - ייתכנו עימותים
נהר מוסקבה קפא: רציפי השיט נסגרו בשל הצטברות קרח קיצונית
שיבושי תנועה קשים נרשמו בנהר מוסקבה בעקבות צניחת הטמפרטורות והצטברות קרח עבה במיוחד. מחלקת התחבורה הודיעה על סגירת רציפים ועיכובים בקווי השירות המרכזיים
גל הקור הקיצוני הפוקד את הבירה הרוסית לא פסח גם על מערך התחבורה הציבורית החדשני. מחלקת התחבורה של מוסקבה (Deptrans) הודיעה היום (שני) על שיבושים משמעותיים בתנועת כלי השיט החשמליים בנהר מוסקבה, המהווים נדבך מרכזי בתשתית התחבורה העירונית.
הצטברות של שכבת קרח עבה על פני הנהר הקשתה על תנועת כלי השיט בקווי השירות 1, 2 ו-3. כתוצאה מכך, הוחלט על סגירה זמנית של שלושה רציפים מרכזיים: "טריוחגורני", "מוסקובסקאיה ורף" ו"נגאטינסקי זאטון".
