עמית סגל: דובר צה"ל: כוחות צה״ל ומג״ב פעלו במהלך הלילה (ב’) במרחב הכפר ג׳אלוד שבחטיבת שומרון, לפיזור פורעים ישראלים ולהגנה על תושבי הכפר, בשעה שתואמה חזרה של משפחה פלסטינית לביתה בכפר, אותו נאלצה לנטוש לאחר מספר אירועי פשיעה לאומנית נגדה. בשל האלימות, משימת השבתם לביתם לא הושלמה. בכפר, נכחו למעלה מ- 100 פורעים ישראלים שחסמו צירים, הבעירו צמיגים ויידו אבנים לעבר כוחות הביטחון. כמו כן, הפורעים שרפו מבנים של פלסטינים בכפר, הציתו רכבים ורכוש נוסף. כתוצאה מהעימותים נפצעו שלושה לוחמי מג"ב באופן קל ונגרם נזק לרכב של כוחות הביטחון. הכוחות פעלו במקום לפיזור ההתקהלות בעזרת אמצעים לפיזור הפגנות ועצרו שני חשודים שהועברו לחקירה במשטרת מחוז ש״י. בהמשך, ייכנסו לזירה חוקרי מחוז ש״י יחד עם חוקרי הזיהוי הפלילי באבטחת כוחות צה״ל לאיסוף ממצאים, ראיות וגביית עדויות לטובת החקירה שהחלה. מערכת הביטחון מגנה בכל תוקף כל פגיעה באנשי ביטחון במהלך מילוי תפקידם, מעשי ונדליזם ופגיעה ברכוש. אירועים מסוג זה מסיטים את הקשב, מערערים את היציבות ופוגעים בפעילות ההגנה והסיכול של כוחות הביטחון.
להבות בלב טהראן: שריפת ענק ופיצוץ מסתורי בשוק ג'נאת
דרמה בבירה האיראנית: שריפת ענק פרצה בשוק המקומי הפופולרי הסמוך לקניון "ניאייש", בעקבות פיצוץ שסיבתו טרם התבררה. כוחות כיבוי גדולים נאבקים בלהבות מחשש להתפשטות
פיצוץ עוצמתי זעזע הבוקר (שלישי) את אזור "ג'נאת בזאר" בטהראן, והוביל לדליקת ענק שכילתה חנויות ודוכנים רבים. השוק, הממוקם בנקודה אסטרטגית בסמוך לקניון "ניאייש" המוכר, התמלא תוך דקות בעשן סמיך שנראה למרחקים ברחבי העיר.
בסרטונים שהופצו ברשתות החברתיות ניתן לראות את ענני העשן ולהבות הענק. כוחות הצלה וכיבוי אש הוזעקו למקום בניסיון להשתלט על האש, שמאיימת להתפשט למרכזי קניות סמוכים ולאזורי מגורים. נכון לשעה זו, השלטונות באיראן טרם מסרו הודעה רשמית בנוגע לסיבת הפיצוץ או למספר הנפגעים באירוע.
