אסף רוזנצוייג: אסון בקליפורניה: שמונה מתוך תשעת הגולשים שהיו נעדרים במפולת באתר סקי ברכס סיירה נוואדה נמצאו מתים, אדם נוסף עדיין נעדר. זה מוגדר כעת כאסון השלגים החמור ביותר בהיסטוריה של קליפורניה
מסר אנטישמי על חבילה מחוץ לדלתה של תומכת ישראל בגרמניה
היא כתבה בחשבון הפייסבוק שלה: "בזמן שאני מבקרת בחריפות את ממשלת נתניהו של הימין הקיצוני, אגן על זכות קיומה של ישראל ואלחם נגד כל אנטישמיות"
ביום שישי האחרון פוליטיקאית תומכת ישראל גילתה כיתוב אנטישמי מבזה מחוץ לדלת הכניסה שלה; הכיתוב נכתב על חבילה שהזמינה.
יוטה דיטפורט, סופרת ופוליטיקאית גרמנייה ותומכת חזקה של ישראל, פרסמה על כך בחשבון הפייסבוק שלה: "אני גרה בבניין דירות בקצה הצפוני של המבנה. כדי להגיע לדירות יש לפתוח דלת כניסה ודלת נוספת. ביום שישי הייתה חבילה גדולה יותר עבורי בחדר המדרגות על אדן החלון, כמה מטרים מחוץ לדלת הדירה שלי; מישהו הוסיף כיתוב גדול: 'לעזאזל ישראל'".
היא הוסיפה כי "שכנים ידידותיים מצאו את החבילה, ובעצת עורך הדין שלי אגיש תלונה פלילית". היא ציינה כי "זוהי עוד מתקפה אנטישמית נגדי כמישהי שהיא לא יהודייה". לדבריה, "בזמן שאני מבקרת בחריפות את ממשלת נתניהו של הימין הקיצוני, אגן על זכות קיומה של ישראל ואלחם נגד כל אנטישמיות. כמובן שאמשיך בכל הכוח במערכת הבחירות המוניציפליות, הם לא יעצרו אותי. ההגנה הטובה ביותר היא פרסום וסולידריות".
היא סיפרה כי באוגוסט 2025 מפגינים אנטי-ישראלים צעקו, ירקו ובעטו בכל הכוח: "נגרם קרע בגיד, כף הרגל נפגעה, נפיחות בגיד אכילס וקריעה מוחלטת של הרצועות מהקרסול סביב העקב. חלק מהנזק יישאר".
עוד כתבה: "בסוף נובמבר 2025 נודע לי ששמי נמצא ברשימת חיסול של הימין הקיצוני וכי כסף גויס באמצעות מימון המונים עבור הרצח שלי; החקירות עוד לא הושלמו".
