אסף רוזנצוייג: דיווח בוול סטריט ג'ורנל: גורמים בממשל טראמפ דנו באפשרות להשתלט על מכליות נפט של איראן כדי להגביר את הלחץ על טהראן, בדומה לנוהל שהיה בוונצואלה, אך ויתרו על הרעיון בשל החשש מתגובה איראנית ועלייה במחירי הנפט
מאנשי ירושלים של מעלה: הרה"ח ר' שלמה אפרים הכהן פישר ז"ל
הרה"ח ר' שלמה אפרים הכהן פישר ז"ל מאנשי ירושלים של מעלה הלך היום לעולמו והוא בן 86 בפטירתו. זכה בילדותו לראות את המהרי"ץ דושינסקיא
ברוך דיין האמת: בירושלים הלך היום (שלישי) לעולמו הרה"ח ר' שלמה אפרים הכהן פישר ז"ל, מאנשי ירושלים של מעלה ומדמויות ההוד ברחוב בר גיורא בבירה, והוא בן 86 בפטירתו.
המנוח ז"ל נולד בירושלים, בי"ח כסלו ת"ש לאביו הצדיק רבי מנחם פישר זצ"ל, מאנשי ירושלים הקדומה ותלמידו של המהרי"ץ דושינסקיא זצוק"ל, ולאמו מרת חנה ע"ה בתו של הרב אברהם פרנקל ז"ל.
בבחרותו למד בישיבת דושינסקיא והיה מראשוני תלמידי המהרי"ם דושינסקיא זצ"ל. בילדותו בגיל 10 ראה את המהרי''ץ מדושינסקיא כשהגיע תדיר אל המהרי''ץ עם אביו.
בהגיעו לפרקו נשא את רעייתו מרת יוכבד פישר ע"ה בתו של הרב הגאון רביח ברוך פנחס גולדברג זצ"ל בעל מחבר ספרים 'ביקור חולים כהלכתו' 'ופני ברוך אבלות כהלכה' והיה מיקרי קרתא דירושלים.
רעייתו ע"ה שהייתה מתנדבת מסורה מעל 30 שנה בעזרה וסיוע לחולים בבית חולים הדסה הלכה לעולמה בחודש אדר תשפ"ב.
המנוח היה גבאי צדקה ומלמד תינוקות של בית רבן. היה מגיע רבות להסתופף בחצר הקודש דושינסקיא במעמדים ובהילולות, רק בערב סוכות האחרון נשא דברים בהילולת המהרי"ץ בחצר חסידות דושינסקיא.
זכה והותיר אחריו דור ישרים מבורך, בנים ובנו, חתנים וצאצאים, אחד מבניו הוא המגיד שיעור הרה"ח ר' חיים פישר מקהילת אונגוואר במודיעין עילית
אחיו, הרה"ח רבי אברהם הכהן פישר ז"ל, מדמויות ההוד בבני ברק שהיה ממקימי התזמורת החרדית הראשונה במגזר החרדי הלך לעולמו בשנת תשע"ח.
הלוויה יצא היום בשעה 14:30 בצהריים מבית הלוויות שמגר בירושלים להר המנוחות שם ייטמן.
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.
