טראמפ כתב הלילה כי "ארצות הברית בוחנת ובודקת את האפשרות להפחית את מספר הכוחות בגרמניה, כאשר החלטה בנושא צפויה להתקבל בתקופה הקרובה".
פעילים התקהלו בגדר וחצו אותה; צה"ל תוקף: "אירוע חמור"
בקריאה לחידוש ההתיישבות בלבנון, עשרות פעילים שהו באזור הגדר עם ארץ הארזים - כשאף שניים הצליחו לחצות אותה. צה"ל: "אירוע חמור המהווה עבירה פלילית"
כ-20 פעילים בתנועת 'עורי צפון' שהו במהלך היום (חמישי) בסמוך לגדר עם ישראל, כאשר אף שניים מתוכם הצליחו לחצות לתוך שטח לבנון.
ההתקהלות הייתה כחלק ממאבק של התנועה להשבת ההתיישבות בדרום לבנון. בארגון מסרו שהם ביצעו פעולות שתילה בתוך השטחים הלבנונים.
כוחות צה"ל עצרו את 2 החשודים שחצו את הגדר במרחב יראון, ולאחר שהחזירו אותם לשטח ישראל הם הועברו לטיפול המשטרה.
"צה"ל מגנה בתוקף את האירוע ומדגיש כי מדובר באירוע חמור המהווה עבירה פלילית המסכנת את האזרחים ואת כוחות צה"ל", נמסר מצה"ל.
