מבזקים מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 16°c
חיפה 17°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
א' אדר התשפ"ו | 18.02.2026
תל אביב 16°c
באר שבע 16°c
חיפה 17°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

באיראן מאיימים בחזרה: מתקפה? נגיב באופן עוצמתי ומוחץ

ברקע הפגישה של טראמפ עם נתניהו, ראש המועצה לביטחון לאומי אומר כי אם תהיה מתקפה על איראן - הם יגיבו בצורה חזקה, וטען: "ישראל אינה מסוגלת לנוט מהלכים ללא תמיכת ארה"ב" | בנוסף, הודיע מה הקו האדום במו"מ מול האמריקאיים: פרויקט הטילים

באיראן מאיימים בחזרה: מתקפה? נגיב באופן עוצמתי ומוחץ
אילוסטרציה צילום: Iran International

באיראן עוקבים בדריכות אחר השיחות בין ישראל לארה"ב, וביתר שאת לאחר המפגש בין הנשיא טראמפ לראש הממשלה בנימין נתניהו, מחשש לשיתוף פעולה בין המדינות למתקפה חדשה.

ראש המועצה לביטחון לאומי האיראני עלי שמח'אני אמר כי הם יהיו מסוגלים להגיב בצורה חזקה, "בכוונת איראן להגיב באופן עוצמתי, מוחץ וראוי לכל תקיפה הרפתקנית נגד איראן", אמר בראיון לערוץ אל-ג'זירה.

"רמת המוכנות הצבאית של איראן גבוהה, במטרה לקדם כל טעות בחישוב". לדבריו, "ישראל אינה מסוגלת לנקוט במהלכים כלפי איראן ללא תמיכה ישירה של וושינגטון".

ראש המועצה לביטחון לאומי הציב קו אדום במו"מ מול האמריקאיים, "הפרויקט הטילים האיראני הינו קו אדום עבור טהרן ואין בכוונתה לשאת ולתת עליו. הדרך ההגיונית לכל הצדדים היא להימנע מצעדים העלולים להשפיע על יציבות האזור".

איראן ארצות הברית (ארה"ב) ישראל

 צבע אדום

art