עוד ועוד עדויות שהמשטרה ביצעה מעצרי ראווה כדי לספק את הצלמים ולהוכיח ׳שליטה׳ ו׳אפס סובלנות׳. עוברי אורח שספגו מכות משוטרים ללא סיבה. הפורעים הצליחו ברובם להימלט ומי שספגו את המכות והמעצרים היו עוברי אורח וסקרנים. כך נראית ענישה קולקטיבית (ישי כהן)
ראש הקהילה מרמת שלמה התמוטט פתאומי מול בני המשפחה ונפטר
הרב רועי בעדני זצ"ל שוחט מומחה שכיהן כראש הקהילה בבית הכנסת 'שערי ציון' ק"ק תימן בשכונת רמת שלמה בירושלים נפטר בפתאומיות במוצאי שבת מול בני משפחתו והוא בן 49 בפטירתו. היום הוא הובא למנוחות בהר המנוחות בירושלים
טרגדיה קשה פקדה את שכונת רמת שלמה בירושלים במוצאי שבת, עת התמוטט בפתע פתאום הרב רועי בעדני זצ"ל, ראש הקהילה בבית הכנסת 'שערי ציון' ק"ק תימן בשכונה והוא בן 49 בפטירתו.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי אמש הוא התמוטט מול אשתו וילדיו כאשר צוותי רפואה שהוזעקו למקום העניקו לו טיפול רפואי וביצעו בו פעולות החייאה ממושכות, אך למרבה הצער נאלצו לקבוע את מותו.
הלוויתו התקיימה היום (ראשון) בשעה 14:30 בצהריים מבית ההספד בהר המנוחות שם ייטמן.
המנוח ז"ל נולד בי"ד חשוון תשל"ז לאביו ר' ישראל ז"ל ולאמו מרת נורית שתחי'.
יחד בנה את ביתו עם רעייתו שתחי' בשכונת רמת שלמה בירושלים כשהוא עוסק בצרכי ציבור לכלל ולפרט שפעל כל העת להרחיב את גבולות הקדושה.
היה שו"ב והוא ייסד את בית הכנסת 'שערי ציון' לקהילת קודש בני תימן בשכונה, היה מאיר פנים לכל אדם, אציל הנפש ויקר המידות. הוא חינך את ילדיו לתורה ויראת שמים, קבע עיתים לתורה ועבד את בוראו מתוך אמונה טהורה.
הוא הותיר אחריו את רעייתו האלמנה שתחי' וילדיו הרכים שנותרו כצאן ללא רועה.
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.
