אסף רוזנצוייג: עוד על פי הדיווח, כמה יחידות בצבא ארה"ב המוצבות במזרח התיכון והיו אמורות לסיים בקרוב את תקופת הצבתן - קיבלו הארכה לפרק זמן נוסף
חשוף לאיומים: ה"חשבון" של ביבי ליואב גלנט?
שורת מקרים חריגים גרמו לשר הביטחון לשעבר לעזוב את ביתו - אך למרות זאת ועדת השרים לענייני שב"כ תתכנס כדי לדון בצמצום האבטחה. יש מי שטוענים: מדובר בסגירת חשבונות של ראש הממשלה | כל הפרטים
ועדת השרים תתכנס כדי לדון בקרוב בצמצום זמן האבטחה של שרי ביטחון לשעבר, זאת למרות ששר הביטחון לשעבר יואב גלנט תחת איומים שונים. כך דווח ב'חדשות 12'.
כינוס הועדה, כאמור, מגיע למרות רצף אירועים ביטחוניים חריגים נגד גלנט, שאף נאלץ לעבור מביתו. יש מי שטוען שזו "סגירת חשבונות" של נתניהו מול השר לשעבר, על רקע המחלוקות בין השניים.
שר הביטחון לשעבר, שפוטר בתקופת המלחמה בעקבות מחלוקת מול נתניהו, סובל מאיומים תכופים, כך שעזב את ביתו שבמושב עמיקם.
אחד מהאירועים הוא שאזרח ערבי ישראלי אסף מודיעין על גלנט, כאשר היום (שני) הוגש נגדו כתב אישום. לפרשה הזאת קדמו לפחות עוד 3 פרשיות - אך כאמור יש מי שמבקש להסיר את האבטחה סביבו.
מהשב"כ נמסר: "אנחנו לא נתייחס לסידורי האבטחה, או לעמדות של השב"כ שיוצגו בדיונים סגורים. ככל שהוועדה תתכנס - נציג שם את עמדתנו".
