אדר גיציס: נבדק חשד שההתרעות האחרונות בגבול הצפון מקורן בשיגור מלבנון
רחפן נפץ פגע בדירת ישראלים באבו דאבי
במהלך היום פגע רחפן נפץ בדירה בעיר שבאיחוד האמירויות, בה מתגוררים ישראליים - ואישה וילד נפגעו | דאגה בישראל מצורת הפגיעה • כל הפרטים
המלחמה מול איראן: רחפן נפץ פגע במהלך היום (ראשון) בדירה בה מתגוררים ישראלים באבו-דאבי שבישראל. כך דווח ב'כאן חדשות'.
בעקבות הפגיעה, אשה וילד נפגעו באורח קל כתוצאה מההדף. בישראל מוטרדים מצורת הפגיעה בדירה, שסמוכה לאחד ממוקדי הנציגות הישראלית באבו דאבי.
פגיעת הרחפן נפץ מגיעה כחלק מהתקפות של איראן על שכונותיה, במטרה לפגוע ב"מטרות אמריקאיות". בין המדינות שאיראן תקפה: איחוד האמירויות, עומאן, קטר, בחריין וכוויית.
באיחוד האמירויות לא אהבו את ההתקפות לעבר שטחה - אנוואר גרגאש, יועצו של נשיא האמירויות מוחמד בן זאיד, שיגר מסר אזהרה לאיראן: "תקיפה של האמירויות או כל מדינה אחרת במפרץ היא חצייה של הקווים האדומים. לא נשב בחיבוק ידיים ונקבל תקיפות של מתקנים בשטחנו".
