טראמפ ל-CNN על המנהיג הבא: "מתכוון לעשות בדיוק כמו שעשינו בונצואלה. מבחינתי אין לי בעיה שיהיה להם מנהיג רוחני אבל הוא יצטרך להתייחס לישראל וארה"ב יפה"
"הלילה הגרוע ביותר": תושבי טהרן מתארים את התקיפות ישראליות
תושבי טהרן מספרים ל-BBC כי "הלילה היה הלילה הגרוע ביותר" עד כה, לאחר שישראל פתחה בתקיפות חדשות על איראן ביום השביעי למלחמה
לילות ללא שינה עבור חלק מתושבי טהרן עקב "פיצוצים בלתי פוסקים" מצד ישראל ארצות הברית.
"הבית רעד במשך חמש דקות רצופות. הלילה האחרון היה הלילה הגרוע ביותר", אמר גבר בשנות ה-30 לחייו בטהרן כשנשאל אם הוא בסדר על ידי ה-BBC בפרסית.
הוא אומר שלא. הוא מספר שהוא בקושי הצליח לישון הלילה בגלל "הפיצוצים המתמידים".
עדיין קשה מאוד ליצור קשר עם אנשים בתוך איראן לנוכח הפסקת האינטרנט המתמשכת במדינה, אך חלקם הצליחו להתחבר לרגע. זהותם לא פורסמה כדי להגן על ביטחונם.
"התעוררתי לקולות פיצוצים בשעה 5 בבוקר ומאז לא הצלחתי לישון", אמרה אישה אחת בבירה.
"זה היה נורא. הם תקפו כל כך חזק שכל החלונות רעדו. זה נשמע כאילו דרקון משמיע קולות", אמרה אישה אחרת.
גזרת לבנון: אזרחים שנאלצו להימלט מפרבריה הדרומיים של ביירות התעוררו הבוקר במקלטים, במכוניות, בפארקים ובבתים של קרובי משפחה.
צה"ל הודיע אמש כי הוא יתקוף תשתיות של חיזבאללה באזור הדאחייה לאחר שהוציא צו פינוי חסר תקדים לדרום לבנון, בה מתגוררים מאות אלפי בני אדם.
אזרחים שישנו ברחובות סיפרו על פחדם ובלבולם לגבי מה שקורה. "ארזנו רק את הדברים החשובים כמו שמיכות", אמרה אישה אחת. "אנחנו ממש מפחדים אבל זו האדמה שלנו ואם תבוא מלחמה, אנחנו פשוט צריכות להסתדר. אין מה לעשות בנידון".
משרד הבריאות הלבנוני מסר כי 123 בני אדם נהרגו על ידי מאז יום שני ו-683 נפצעו.
