תושבי שכונת קולוניאל הילס במיסיסיפי, שהתלוננו על רעש ממרכזי הנתונים של אלון מאסק למיזמי ה-AI שלו, קיבלו הצעה מפתיעה: לרכוש מהם את בתיהם, בתנאי שיחתמו על התחייבות שלא לתבוע. כ-18 בעלי בתים כבר הסכימו להצעה.
טורקיה חוששת מהפלת המשטר באיראן: "יעצים את ישראל"
מיטוט השלטון יגדיל את חופש הפעולה הישראלי בטיפול בזירה הפלסטינית ועלול לגרום לה לפעול בכוחניות תוך התעלמות מהסכמים מדיניים
טורקיה חותרת לשימורו של המשטר האיראני ומתנגדת להפלתו - כך דיווח הערב אליאור לוי במהדורת כאן חדשות מפי גורמי מודיעין ערביים העוקבים אחר המלחמה באיראן.
לדברי הגורמים, אחת מהסיבות לעמדתה של טורקיה היא כי נפילתו של המשטר באיראן תעצים את ההגמוניה האזורית של ישראל על חשבון המדינות האחרות, ובראשן טורקיה וסעודיה.
בנוסף, מיטוט השלטון יגדיל את חופש הפעולה הישראלי בטיפול בזירה הפלסטינית ועלול לגרום לה לפעול בכוחניות תוך התעלמות מהסכמים מדיניים.
כמו כן, קריסתו של משטר האייתוללות עלולה להוביל להחרפת המאבק בין המעצמות באזור, ולעצב מחדש את המזרח התיכון תחת הנהגתן של ישראל וארצות הברית.
