אברהם פריינד: דגל התורה: הערב בבית דגל התורה בבני ברק התקיימה ישיבת התנעה והיערכות לקראת הבחירות, בהשתתפות מועמדי הרשימה: יו"ר יהדות התורה ח"כ יעקב אשר, ח"כ יצחק פינדרוס, משה רוזנטל, יהודה ויספיש, דוד זלץ, דוד אוחנה ואליהו ברוכי. בישיבה השתתפו: יו"ר תנועת דגל התורה ח"כ משה גפני, חבר ההנהלה ח"כ אורי מקלב, יצחק רייך, מנהל המחלקה המוניציפאלית מנחם שפירא ומנהל המפלגה משה שיפמן.
ה'פורים רב' בדושינסקיא: אולי הרבי יתחיל ללבוש בעקיטשע צבעוני?
בשיא הטיש בדושינסקיא, הסביר ה'פורים רב' ר' אברהם שישא בדרך צחות מדוע הסיבה הישנה שבגללה הרבי נמנע מ'בעקיטשע צבעוני' כבר לא רלוונטית, ואיך הלהיט 'I don’t need the bekishe' קשור להחלטה?
במהלך דברי הבדחנות של ה'פורים רב' בחצר חסידות דושינסקיא אמר ר' אברהם שישא בדרך צחות "לרבי שלנו יש רוח הקודש. לפני כ-23 שנה, כשקיבל את ההנהגה, סירב ללבוש 'בעקיטשע צבעוני'. למה? כי הרבי חזה שפשוטי העם יחלו גם הם ללבוש בעקיטשעס צבעוניים, והרבי לא רוצה להיראות כפשוטי העם.
"אבל אני רוצה לעדכן את הרבי", אמר ה'פורים רב', כי לאחרונה אותם פשוטי העם החלו לשיר "I don’t need the bekishe" והם כבר הסירו את ה'בעקיטשע' לגמרי. כך שאולי הגיע הזמן שהרבי ישקול מחדש, להתחיל ללבוש בעקיטשע צבעוני".
צפו בתיעוד מהטיש




























