מבזקים מבזקים + צבע אדום
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 15°c
ירושלים 14°c
בית שמש 12°c
בני ברק 19°c
אשדוד 19°c
כ"ו אדר התשפ"ו | 15.03.2026
תל אביב 16°c
באר שבע 17°c
חיפה 15°c
ירושלים 14°c
בית שמש 12°c
בני ברק 19°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

נתניהו בנמל: "ישראל מראה לעולם מה זה עם לוחם"

במהלך ביקור בנמל אשדוד, התייחס ראש הממשלה למלחמה מול איראן - ואמר כי ישראל מראה לעולם את הגדולה שלה. שרת התחבורה: "מדינה במלחמה, שהמסחר שלה פתוח, שהכלכלה מתחזקת - זה פשוט נס מכל הבחינות"

נתניהו בנמל: "ישראל מראה לעולם מה זה עם לוחם"
ראש הממשלה בנימין נתניהו וראש ממשלת הודו נרנדרה מודי צילום: ישי ירושלמי

ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקר היום (שלישי) יחד עם שרת התחבורה מירי רגב בנמל אשדוד, וקיים סיור מקצועי והערכת מצב על רציפות הסחר הימי של מדינת ישראל בעיצומו של מבצע ״שאגת הארי״.

במהלך הביקור עמדו מקרוב על פעילות הנמל, על פריקת הסחורות והאספקה למשק הישראלי, ועל יתרות המלאי הקיימות שמבטיחות יציבות למשק.

ראש הממשלה בנימין נתניהו אמר: "אני פה בנמל אשדוד. הנמלים עובדים, השמיים עובדים, הכלכלה עובדת “פול טור” בכוח אדיר. אנחנו הולכים להעביר תקציב, על כך החלטנו היום, תקציב ביטחוני".

הוא הוסיף, "הממשלה חזקה ויציבה, אבל הרבה יותר חשוב - המדינה חזקה ויציבה. מדינת ישראל מראה לעולם מה זה עם לוחם, מה זה מדינה לוחמת ומה זה כלכלה סופר איתנה".

שרת התחבורה מירי רגב אמרה: "מדינה במלחמה, שהמסחר שלה פתוח, שהכלכלה מתחזקת, שהמטבע מתחזק, שהסחר הימי עובד מלא, וגם השמיים עובדים - זה פשוט נס מכל הבחינות".

בנימין נתניהו מבצע שאגת הארי נמל אשדוד מירי רגב

 צבע אדום

art