יוסי יהושוע: העובדה שהאיראנים מאיימים בירי בעקבות תקיפה ישראלית בלבנון ואנחנו בהמתנה ובמדיניות התגוננות לירי בלי איום ממשי ותג מחיר לצד השני היא המחשה הכי ברורה לפגיעה בהרתעה הישראלית
3.5 חודשים כדי להגיד 4 מילים: כך מיארה תגיב לבקשת החנינה
היועמ״שית גלי בהרב־מיארה תעביר מחר חוות דעת שלילית על בקשת החנינה של נתניהו. לפי הדיווח, העמדה גובשה ללא ישיבה עם צוות התביעה
ברקע הביקורת על 'מריחת זמן' מכוונת: היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב-מיארה, תיפגש מחר עם מנהלת מחלקת החנינות במשרד המשפטים, על מנת להעביר לה את חוות דעתה השלילית בנוגע לבקשת החנינה של ראש הממשלה, אותה הגיש לפני שלושה וחצי חודשים. כך פורסם ב-i24NEWS.
גיבוש עמדתה של היועמ"שית נעשה ללא קיום ישיבה מקדימה עם נציגי הפרקליטות שמנהלים את התיק. הנימוק שניתן להחלטה זו היא: ״אין בכך צורך. זו לא בקשת חנינה".
עוד פורסם הערב, כי פרקליט המדינה, עמית איסמן, לא נפגש ולו פעם אחת עם צוות הפרקליטים המנהל את תיקי נתניהו מאז החל ראש הממשלה להעיד בבית המשפט בדצמבר 2024. ממילא לא התקיימו פגישות בין פרקליט המדינה לצוות התביעה בנושא בקשת החנינה.
