סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
יש תאריך לסיום המלחמה? נתניהו: "אנחנו לא קרובים"
קרוב לשבועיים מאז תחילת מבצע 'שאגת הארי', ראש הממשלה בנימין נתניהו מסרב לנקוב בתאריך לסיום המלחמה – ומצהיר כי ישראל טרם סיימה לתקוף את מטרותיה: "ממשיכים לפי התוכנית".
מבצע 'שאגת הארי' מתקרב לסיום השבועיים הראשונים שלו, ולא ברור מתי יסתיים. ראש הממשלה נתניהו אומר כי ישראל עדיין לא סיימה את העבודה שלה.
במהלך היממה האחרונה שוחח ראש הממשלה עם שרים ודמויות פוליטיות לגבי מועד הסיום, ואמר כי ייתכן שהמלחמה תימשך עוד שבועות.
"אנחנו לא קרובים לסיום", צוטט ב'חדשות 12'. "יש לנו עוד הרבה מטרות, אבל הקצב מצוין ואנחנו מקדימים את לוחות הזמנים. אני לא יודע לתת לכם הערכת זמן. אולי שבוע, אולי שבוע וחצי, אולי כמה שבועות. זה תלוי בהרבה משתנים. ממשיכים לפי התוכנית".
נזכיר כי בימים האחרונים דווח על הערכה ישראלית מעודכנת, שלפיה המלחמה תימשך לפחות עד אחרי חג הפסח.
