מוטי קסטל: אחדד לטובת השואלים: הרי כשהמשטרה ביקשה וקיבלה שוב ושוב את איסור העיסוק ויצירת הקשר, התואנה הייתה: "קידום פעולת חקירה". בהחלטה האחרונה השופט חשף שה"פעולה" המדוברת היא גביית עדות מרה"מ בעניין הפגישה הלילית. השופט כתב שהמשטרה ניסתה לגבות מנתניהו פעמיים עדות ולא עלה בידה, וש"בימים הקרובים" ינסו שוב והוא "מקווה שיסתייע". בהחלטה היום בהסכמה הם כבר מבינים ומפנימים סוף סוף שזה לא עומד לקרות בקרוב ולכן הם מוותרים על איסור יצירת הקשר...
מטוס תדלוק אמריקאי התרסק בעיראק - חיפושים אחר הצוות
צבא ארה"ב הודיע כי אחד ממטוסי התדלוק האוויריים שלו מדגם KC-135 נעלם במערב עיראק, מטוס שני שהיה מעורב בתקרית נחת בשלום
פיקוד מרכז של צבא ארה"ב הודיע הלילה על התרסקות מטוס תדלוק מסוג KC-135 בעיראק, "בשל התנגשות אווירית עם כלי טיס אחר". הפיקוד מסר כי "מתבצעים ניסיונות לחלץ את אנשי הצוות". התאונה התרחשה ב"מרחב ידידותי" על פי האמריקאים, והמטוס השני נחת בשלום.
רשת CBS דיווחה כי על המטוס שהתרסק במערב עיראק היו שישה אנשי צוות. לא נמסר מה מצבם. מטוס התדלוק השני שהיה מעורב באותה תקרית נחת בשלום בישראל.
בהודעה מטעם פיקוד המרכז נכתב: "מודעים לאובדן של מטוס תדלוק אמריקני מדגם KC-135. האירוע התרחש במרחב אווירי ידידותי במהלך מבצע Epic Fury, ומאמצי החילוץ עדיין נמשכים".
עוד הדגישו: "האירוע לא נגרם כתוצאה מירי עוין או מירי כוחותינו. מידע נוסף יפורסם ככל שהמצב יתפתח. אנו מבקשים להמשיך בסבלנות כדי לאסוף פרטים נוספים ולספק בהירות למשפחות אנשי השירות".
זהו המטוס הצבאי הרביעי של ארה"ב שמתרסק מאז תחילת המלחמה בין ארה"ב לישראל באיראן, לאחר ששלושה מטוסי F-15 הופלו מאש ידידותית. טייס כוויתי שיגר שלושה טילים לעבר המטוסים האמריקניים. שלושת המטוסים נפלו, צוותיהם שרדו.
מטוס ה-KC-135 נכנס לשירות לפני יותר מ-60 שנה ויש לו בדרך כלל צוות של שלושה: טייס, טייס משנה ואדם שלישי שמפעיל את מערכת התדלוק של המטוס.
