אלינור שירקני קופמן: דוברות המשטרה: היחידה הארצית לחקירות הונאה (יאח"ה) בלהב 433, סיימה את חקירתה בעניינם של יו"ר לשכת עורכי הדין לשעבר, עו"ד אפי נווה ונשיא בית המשפט המחוזי תל אביב לשעבר, איתן אורנשטיין החקירה, שלוותה על ידי פרקליטות מיסוי וכלכלה התמקדה בחשד לקיומה של מערכת יחסים שוחדית לכאורה בין השניים. עפ"י החשד, פעל עו"ד נווה לקדם את מינויו של אורנשטיין לתפקיד נשיא בית המשפט המחוזי תל אביב וזאת בתמורה להעברתה של השופטת דליה גנות מתפקידה כשופטת במחלקת הנזיקין בבית המשפט בתל אביב. עם סיומן של פעולות החקירה, הועבר מלוא חומר החקירה לעיון והחלטה של פרקליטות מיסוי וכלכלה.
המחאות באיראן מתחדשות: כלי רכב של הבסיג' הוצתו – מאות יצאו לרחובות
גלי מחאה חדשים פרצו הלילה ברחבי איראן כאשר מאות מפגינים יצאו לרחובות על רקע המתיחות הביטחונית ותקיפות חיל האוויר | בתיעודים שהופצו ברשתות נראים מפגינים מציתים כלי רכב של הבסיג'
המתיחות הביטחונית באיראן גולשת אל הרחובות. הלילה דווח על חידוש גלי המחאה במוקדים שונים ברחבי המדינה, כאשר מאות תושבים יצאו להפגין נגד המשטר בצל התקיפות המתמשכות של כוחות ארה"ב וישראל.
בתיעודים דרמטיים שהופצו ברשתות החברתיות, נראים המוני מפגינים צועדים בלב הבירה ובערים נוספות. באחד הסרטונים הבולטים נראים כלי רכב השייכים ל"בסיג'" (זרוע המתנדבים של משמרות המהפכה) כשהם עולים באש לאחר שהותקפו, לפי הדיווחים, על ידי המפגינים.
ההתעוררות המחודשת של המחאה מגיעה בזמן שבו המשטר האיראני מתמודד עם פגיעה קשה בתשתיותיו הצבאיות.
