יקי אדמקר: אוי זה נפלא. מפלגת איזנקוט פרסמה הודעה לפיה אורית סטרוק התקשרה למישהו במפלגה כדי לשכנע אותה לערוק או משהו כזה. והנה זה מלמד על הלחץ של נתניהו וקחו מים קרים ובלה בלה. סטרוק פרסמה תגובה שבה הודתה כי התקשרה לטל אוחנה ממפלגת ישר אבל כדי לאחל לה בהצלחה כי הן עובדות יחד על שיקום יישובי גבול הצפון. 🤣🤣
24 שעות ביממה: רכבת ישראל תפעיל שירות בשני קווים מרכזיים
משרד התחבורה הכריז על הרחבת שירות במסגרת מבצע "שאגת הארי": מהלילה, רכבות יפעלו מדי שעה בקו באר שבע-חיפה ובקו ירושלים-ת"א • השירות נועד לכוחות הביטחון ולעובדים חיוניים, וכולל מערך שאטלים חינמי לתושבי הצפון
משרד התחבורה ורכבת ישראל הודיעו על הרחבה משמעותית של שירותי רכבת ישראל. החל מהלילה (ראשון) יפעלו שני קווים מרכזיים 24 שעות באופן רצוף.
בקווים הבאים יופעלו רכבות גם בלילה, בתדירות של רכבת מדי שעה: קו באר שבע מרכז דרך נתב"ג ותל אביב סבידור מרכז ועד חיפה חוף הכרמל. וכן הקו מתחנת ירושלים יצחק נבון דרך נתב"ג ועד תל אביב סבידור מרכז.
לפי הודעת הרכבת, השירות מיועד לעובדים חיוניים, כוחות הביטחון והציבור הרחב, כחלק מההיערכות המיוחדת של מבצע "שאגת הארי", אך הוא יופעל במסגרת לוחות הזמנים המיוחדים של המלחמה ויסתיים עם החזרה לשגרה.
בנוסף, על פי הודעת הרכבת, עבור תושבי הצפון יופעל שירות היסעים ללא עלות (שאטלים) בין חיפה חוף הכרמל לנהריה בשני הכיוונים, לאורך כל שעות הלילה.
מנכ״ל משרד התחבורה משה בן-זקן ציין, כי ההחלטה להפעיל את הרכבת בלילות, מגיעה על מנת לאפשר חופש תנועה לאורך כל היממה במסגרת מבצע שאגת הארי.
