סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
פשיטות ממוקדות בדרום לבנון נגד תשתיות טרור - תיעוד מהתקיפות
השמדת מחסן אמצעי לחימה ואיתור אמצעי לחימה של ארגון הטרור חיזבאללה: כוחות צוות הקרב החטיבתי 401 במשימת הגנה קדמית בדרום לבנון
במסגרת מאמץ משימת ההגנה הקדמית, כוחות צוות הקרב החטיבתי 401 בפיקוד אוגדה 91 ממשיכים בפשיטות ממוקדות בדרום לבנון נגד תשתיות הטרור של ארגון הטרור חיזבאללה.
במהלך הפעילות הכוחות איתרו אמצעי לחימה וחומרי הסתה במבנה ששימש את פעילי ארגון הטרור חיזבאללה. בנוסף, הכוחות השמידו מחסן אמצעי לחימה של ארגון הטרור חיזבאללה.
מדובר צה"ל נמסר: "צה"ל ימשיך לפעול בעוצמה נגד ארגון הטרור חיזבאללה שהחליט להצטרף למערכה ולפעול בחסות המשטר האיראני, ולא יאפשר פגיעה באזרחי מדינת ישראל".










