אקסון מוביל ושברון לא נענות לבקשת הנשיא טראמפ להגדיל את תפוקת הנפט. "לא ניתן להגדיל את הייצור במהירות, בנוסף, מדובר בשיבוש הוא קצר מדי מכדי להצדיק שינוי אסטרטגי. מקור: פיננשל טיימס
ללא תיאום עם צה"ל: חסידי ברסלב הגיעו לקבר יוסף בעיר שכם
חסידי ברסלב נכנסו במכוון למרחב העיר שכם להתפלל בקבר יוסף ללא אישור. בפעם הקודמת זה נגמר בתאונה בה נפגע פלסטיני
למעלה מ-100 חסידי ברסלב לקבר יוסף הצדיק בעיר שכם, לטענתם במטרה "להשיב את השליטה היהודית למקום". החסידים הגיעו עם תפילין להתפלל תפילת שחרית.
גם בדצמבר 2025 חסידי ברסלב נכנסו במכוון למרחב העיר שכם להתפלל בקבר יוסף ללא אישור. החסידים נכנסו ברכבים פרטיים וביקרו בקבר יוסף, אחד הרכבים דרס פלסטיני ביציאה מהמקום בנסיעה מהירה. מנגנוני הביטחון של הרשות הפלסטינית היו מעורבים בטיפול באירוע.
הפלסטיני שנפצע פונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים. לאחר מכן, החסידים ברחו רגלית מהנקודה. הרכב נתפס והוסגר למנהל האזרחי. כוחות צה״ל עצרו אז מספר חסידי ברסלב אשר הועברו להמשך טיפול המשטרה.
בצה"ל מזהירים: "נדגיש כי כניסה של אזרחים ישראלים לשטחי A מסוכנת ואסורה על פי החוק".
