ליאור באקאלו: שבוע המסחר בבורסת תל אביב נפתח בירידות שערים חדות של יותר מ-2% על רקע ההסלמה בלחימה נגד איראן
בישראל מעריכים: זה ה"גיים צ'יינג'ר" - מכאן תגיע הקריסה
לאחר שבועות של לחימה, בישראל סוברים כי המשטר האיראני לא יפול במהלך המלחמה - אלא כמה חודשים לאחר מכן: "העם לא יוכל לצאת לרחובות כשיש הפצצות" | ההערכה: טראמפ בדרך להשתלט על אי הנפט חארג, מה שיגרום לקריסה
מבצע 'שאגת הארי': בישראל מסופקים מההתקדמות במלחמה מול איראן, למרות שעדיין אין סימנים מובהקים לנפילת המשטר.
בישראל טוענים היום (ראשון) כי המפלה תגיע לאחר סיום המלחמה. "בשום שלב לא חשבנו שהמשטר ייפול בזמן המלחמה - ההערכות היו שנפילת המשטר תגיע כמה חודשים אחרי המלחמה", אמר גורם ישראלי ל'ווינט'.
לדבריו, הסיבה שלא חשבו שהמשטר יפול במהלך המלחמה היא ש"לא חשבו שהעם יוכל לצאת לרחובות כשיש הפצצות".
הגורם אומר כי האמריקאיים עלו שלב בקצב התקיפות באיראן - ואף אומר כי ההערכה בישראל היא שנשיא ארה"ב דונלד טראמפ בדרך להשתלטות על אי הנפט חארג.
לדבריו, זה יהיה "גיים צ'יינג'ר במלחמה ויביא לחנק כלכלי מטורף של המשטר - שלא יוכל עוד לשלם משכורות. מכאן תגיע הקריסה".
