דורון קדוש: החשדות עדיין ראשוניים, ונדרש להתייחס אליהם בזהירות רבה ומבלי לקבוע עדיין דבר. קשה לדעת האם החשדות מבוססים, האם יתגלו כנכונים, ואם כן - באילו היקפים מדובר, ועד כמה הייתה השפעה ממשית על תוצאות הבחירות. אבל - בזהירות המתבקשת - אם יתברר שמדינה זרה, או מדינות זרות - הצליחו להשפיע על הבחירות בישראל ולהטות אותן באמצעות שוחד ומימון זר, מבלי שהשב״כ יודע על כך בזמן אמת ומצליח לסכל זאת - זה יתגלה כמחדל נוסף של השב״כ בסיכול השפעה זרה על הבחירות. רק אתמול התייצב ראש השב״כ זיני מול המצלמות וקבע נחרצות: ״הבחירות בישראל בטוחות״. הקביעה הזו תתברר כעת במבחן הזמן.
מכירת חמץ דרך בית הדין של הפוסק הגאון רבי עמרם פריד
טרודים ממכירת החמץ? מחפשים לקיים את המצווה בהידור הגדול ביותר? 'בחדרי חרדים' מעניקים לכם דרך פשוטה ומהודרת למכור באמצעות מילוי טופס המצורף בכתבה שלפניכם • כל הפרטים
ריח המצות כבר מרחף באוויר ורבים כבר מתכוננים למכור את החמץ שלהם לקראת חג הפסח.
אתר 'בחדרי חרדים', מציע לכם דרך יעילה ומהירה למכור את החמץ דרך בית הדין של הפוסק הגאון רבי עמרם פריד. התהליך הפשוט כולל מילוי טופס מקוון המצורף בכתבה, וכך לקיים את המצווה בצורה מהודרת ביותר.
אז אם אתם רוצים לקיים את המצווה הזאת בדרך המהודרת ביותר, מלאו את הטופס המקוון ותוכלו להתרכז בהכנות האחרות לחג בידיעה שהחמץ נמכר כהלכה וכבר 'לא מצוי' ברשותכם.
