עראקצ'י: על ארה"ב לעמוד בהתחייבותה לכלול את לבנון בהפסקת האש
הטרגדיה של הונדה: צופה הפסדים של מיליארדי דולר
הונדה מבטלת דגמים וצופה הפסדים של מיליארדים, בזמן שפורד וטויוטה מזהירות מפער הולך וגדל מול היצרנים מסין
הטלטלה בענף הרכב העולמי מחריפה, כאשר יצרניות ותיקות מתקשות להתמודד עם העלייה המהירה של המתחרות הסיניות. במעריב דווח כי במרכז הסערה ניצבת Honda, שנאלצה לבטל שני דגמים חשמליים מתוכננים וצופה הפסדים של עד 15.8 מיליארד דולר.
החברה מתמודדת עם ירידה חדה בפעילותה בשוק הסיני, אחד השווקים המרכזיים בעולם. המכירות צנחו מ-1.62 מיליון כלי רכב בשנת 2020 ל-640 אלף בלבד בשנת 2025, עם תחזית להמשך ירידה ב-2026. גם ניצול קווי הייצור נפגע, כאשר כיום נעשה שימוש בכמחצית מהקיבולת בלבד, נתון רחוק מהרף הנדרש לרווחיות.
מנכ"ל החברה, טושיהירו מיבה, תיאר לאחר ביקור בסין את עומק הפער מול היצרנים המקומיים. לדבריו, קצב הפיתוח המהיר והיעילות הכלכלית של החברות הסיניות מציבים אתגר שקשה להתמודד איתו. בעוד שבסין ניתן לפתח דגם חדש בתוך כשנתיים, אצל היצרנים המסורתיים מדובר לעיתים בתהליך כפול באורכו.
התגובה בהונדה כבר החלה. החברה מקימה מחדש מערך מחקר ופיתוח עצמאי ומעבירה אליו אלפי מהנדסים, בניסיון להאיץ חדשנות ולשפר גמישות תפעולית.
אך המשבר אינו מוגבל להונדה בלבד. גם Ford Motor Company ו-Toyota משמיעות אזהרות דומות. בפורד מזהירים כי היצרנים הסינים מסוגלים כבר כיום לחדור לשווקים שלמים ולהדיח מתחרים, בעוד שבטויוטה מדברים בגלוי על סיכון קיומי אם לא יבוצע שינוי עמוק.
במקביל, יצרניות סיניות ממשיכות להתרחב מחוץ לגבולות המדינה. חברות כמו BYD ו-SAIC Motor כבר מחזיקות בנתחי שוק משמעותיים באירופה, ועוקפות יצרנים מסורתיים במספר שווקים.
