דוברת הבית הלבן: זה חשוב לטראמפ: הפקיסטנים היו מתווכים מדהימים, ואנו מעריכים את חברותם ואת מאמציהם. הם המתווכים היחידים במשא ומתן הזה.
תלש מזוזות ושרף את תיבות הדואר: חשוד תושב ירושלים נעצר
החשוד שנעצר, תלש בסוף השבוע מזוזות מדלתות הדיירים בבניין בו הוא מתגורר, וכן עלה החשד, כי גרם נזק כבד לרכוש בתוך הבניין על ידי הצתת תיבות דואר ואופניים
שוטרי תחנת מוריה עצרו הלילה חשוד בשנות ה-50 בחשד למעורבות באירועי גניבת מזוזות, ונדליזם והצתת רכוש בשכונת קריית יובל בירושלים.
החשוד שנעצר, תלש בסוף השבוע מזוזות מדלתות הדיירים בבניין בו הוא מתגורר, וכן עלה החשד, כי גרם נזק כבד לרכוש בתוך הבניין על ידי הצתת תיבות דואר ואופניים.

חקירה מהירה של שוטרי תחנת מוריה כאמור הובילה לאיתור זהותו, ומעצרו לחקירה. היום, תבקש המשטרה להאריך את מעצרו בבית המשפט, להמשך פעולות החקירה הנדרשות.
במשטרה ציינו: "מעבר לעובדה שמדובר באירוע פלילי חמור שעלול היה להסתיים באסון, החשוד פגע לפי החשד באופן מכוון גם בתשמישי הקדושה הפרטיים של דיירי הבניין. נמשיך לפעול בנחישות נגד פגיעה ברכוש הציבור והפרט, ונבצע את כלל הפעולות הנדרשות למיצוי הדין עם החשוד במעשה הבזוי".
