סנקציות חדשות נגד מתנחלים ונגד ההתנחלויות צפויות לעבור באיחוד האירופי בתקופה הקרובה, כך אומר היום ל-N12 גורם אירופי בכיר שבקיא בפרטים, וכך עולה גם משורה של הצהרות פומביות של בכירים באיחוד. הצעדים מגיעים לאחר שניסיון לבטל את הסכם האסוציאציה בין ישראל לאיחוד האירופי נבלם בשבוע שעבר
מתחת למים: טקס העיטורים החריג של הקומנדו הימי הפקיסטני
יחידת העילית SSG-N בחרה לציין את מצטייניה בדרך שמשקפת את סביבת הפעילות המבצעית שלה: עמוק בתוך המים. צפו בתיעוד יוצא הדופן של חלוקת העיטורים בקרקעית הים.
בעוד שמרבית יחידות העילית בעולם מקיימות את טקסי ההוקרה שלהן ברחבות מסדרים או באולמות מפקדה חגיגיים, בזרוע המבצעים המיוחדים של הצי הפקיסטני החליטו לקחת את המסורת צעד אחד קדימה – אל מתחת לפני המים.
יחידת הכוחות המיוחדים הימיים של פקיסטן (SSG-N) קיימה לאחרונה טקס חלוקת עיטורים בלתי שגרתי, כאשר הלוחמים והמפקדים לבושים בציוד צלילה מלא ושוהים בעומק המים לאורך כל שלבי האירוע.
הטקס הייחודי נועד לא רק להעניק אותות הערכה ללוחמים, אלא בעיקר להמחיש את המומחיות והשליטה המוחלטת של היחידה בלוחמה תת-ימית ובסביבת העבודה הטבעית שלה.
ה-SSG-N נחשבת לזרוע העילית והיוקרתית ביותר של הצי הפקיסטני. לוחמי היחידה עוברים הכשרות מורכבות הכוללות צלילה קרבית בתנאים קיצוניים. הפעלת כלי שיט תת-ימיים זעירים למטרות חשאיות. מבצעי קומנדו ימיים מורכבים מעבר לקווי האויב.
