אסף רוזנצוייג: התביעה בגרמניה הגישה כתבי אישום נגד שבעה גברים בגין חברות בחמאס ותכנון מתקפת טרור. לפי האישום, הם פעלו בהנחיית בכירים בחמאס, השיגו כלי נשק ותכננו להוציא לפועל מתקפה נגד יעדים ישראליים
נתניהו בדיון סגור עם השופטים והפרקליטות: לקראת מתווה להסדר טיעון?
ראש הממשלה נפגש עם השופטים, עורכי דינו ונציגי הפרקליטות בדלתיים סגורות; עדותו החלה, ובמקביל נבחנות אפשרויות להמשך ניהול ההליך
ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיע הבוקר (שלישי) ללשכת השופטים במסגרת משפטו הפלילי בבית המשפט המחוזי בתל אביב, ונכנס לדיון סגור יחד עם צוות ההגנה ונציגי הפרקליטות.
הדיון נערך בדלתיים סגורות, ועד כה לא נמסרו פרטים רשמיים על תוכנו. לפי הערכות שונות, הדיון עסק בניסיון לגבש הסדר דיוני שיאפשר דחייה או שינוי במתווה שמיעת עדותו של ראש הממשלה. אפשרות נוספת שעלתה היא בחינה ראשונית של הצעה להסדר טיעון, או לפחות מתווה מוסכם שיקבע את אופן המשך ניהול ההליך בין הצדדים.
לאחר הדיון, עדותו של נתניהו החלה בבית המשפט, אחרי חודשיים של הפסקה וזהו יום העדות ה-81 של ראש הממשלה. ראשת ההרכב, השופטת רבקה פלדמן-פרידמן, אמרה לו עם פתיחת הדיון: “מקווה שאנחנו חוזרים לשגרה”.
אל ראש הממשלה התלוו יו”ר הכנסת אמיר אוחנה וח”כ טלי גוטליב, שנכחו במקום בעת תחילת הדיון.
