מבזקים מבזקים + צבע אדום
תל אביב 22°c
באר שבע 26°c
חיפה 19°c
ירושלים 24°c
בית שמש 22°c
בני ברק 24°c
אשדוד 24°c
י"ב אייר התשפ"ו | 29.04.2026
תל אביב 22°c
באר שבע 26°c
חיפה 19°c
ירושלים 24°c
בית שמש 22°c
בני ברק 24°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

ממשיך להתייקר: עלייה במחיר הדלק החל ממחר בחצות

משרד האנרגיה והתשתיות הודיע הבוקר על עדכון מחירי הדלק לחודש מאי 2026. החל מחצות הלילה שבין חמישי לשישי, יעלה המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן ב-2 אגורות, ויעמוד על 8.07 ש"ח בתחנה בשירות עצמי

ממשיך להתייקר: עלייה במחיר הדלק החל ממחר בחצות
אילוסטרציה צילום: Jamal Awad/Flash90

מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה והתשתיות הודיע הבוקר (רביעי) כי בחצות הלילה שבין חמישי לשישי יעודכנו מחירי מוצרי הדלק הנמצאים בפיקוח, הנמכרים לצרכן בתחנות הדלק. 

המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי (כולל מע"מ) לא יעלה על 8.07 ש"ח לליטר, עלייה של 2 אג' מעדכון קודם. תוספת בעד שירות מלא תעמוד על 25 אגורות לליטר (כולל מע"מ), ללא שינוי מעדכון קודם.

המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי באילת (ללא מע"מ) לא יעלה על 6.84 ש"ח לליטר, עלייה של 2 אג' מעדכון קודם. תוספת בעד שירות מלא תעמוד על 21 אגורות (ללא מע"מ), ללא שינוי מעדכון קודם.

בת שבע אבוחצירה, מנהלת מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה והתשתיות: "מחיר בנזין 95 בתחנות הדלק יתעדכן בחודש הקרוב ב-2 אגורות. מחצית מהעלייה (אגורה אחת) נובעת מעדכון רכיב הבלו. האגורה הנוספת משקפת את העלייה במחירי הדלק הבינלאומיים, שעלו בכ-6%, אך זו מותנה משמעותית בזכות ירידה בשער דולר שנחלש בכ-5%".

מחיר הדלק עליית מחירים משרד האנרגיה והתשתיות

 צבע אדום

art