ברק רביד: מפקד פיקוד המרכז של צבא ארה"ב, אדמירל בראד קופר, תדרך את טראמפ על מצב המלחמה עם איראן תוך התמקדות במצור הימי המתמשך - כך מסרו שני בכירים אמריקנים ל-N12.
חבר מפלגת "ביחד" קורץ למצביעים הערבים, ומבטיח לסייע לשריין מועמדים
הקלטה של נעם תיבון, בכיר במפלגה, חושפת את תוכנית העבודה: "יש לנו אינטרס גדול שתהיה הצבעה גבוהה בקרב ערביי ישראל למפלגות שלנו" | תיבון מבטיח לסייע בשריון מועמדים ערבים ברשימה כדי להגיע ל-61 מנדטים ציוניים
"אם מצליחים לעלות באחוזים בודדים את אחוזי ההצבעה שלנו, ניצחנו את הבחירות בגדול. לא צריך לבזבז אנרגיה בלנסות לשכנע ביביסטים לעבור צד, זאת אנרגיה מבוזבזת...", אמר בשיחה עם פעילי מפלגת "ביחד".
יש לנו אינטרס גדול שתהיה הצבעה גבוהה בקרב ערביי ישראל, אני עובד על זה שכמה שיותר ערבים יצביעו למפלגות שלנו. וגם צריכים שיהיו מועמדים שלהם במפלגות שלנו... הדרך להגיע לממשלה יציבה היא שיש לנו מעל 60 מנדטים יהודים", הוסיף תיבון.
באותו הערב תיבון הודה בקולו ואמר - "חלק גדול מדעותיו של בנט - אינן דעותיי, הוא כן היה ראש ממשלה מצוין".
